Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Har du vitamin D-mangel?

Her får du svar på hva årsaken er, hvilke symptomer du kan få, og hvordan du kan unngå det!

Har du vitamin D-mangel? Her får du svar på hva årsaken er, hvilke symptomer du kan få, og hvordan du kan unngå det!

Hva er årsaken til vitamin D-mangel?

Mange nordmenn sliter med mangel på vitamin D. Grunnen til dette ligger i at den største og viktigste kilden til dette vitaminet kommer fra solen. Kroppen produserer vitamin D når den er i kontakt med sollys, noe de fleste av oss ikke blir eksponert nok for i vinterhalvåret. Dette gjør at vi mister en viktig kilde til dette vitaminet på vinteren.

Hvilke symptomer kan man få?

Det er ikke nødvendigvis slik at alle får symptomer på vitamin D-mangel, men det kan oppstå. Noen av symptomene er tretthet og følelsen av å være utmattet og svakere i kroppen. Et dårligere immunsystem vil også være et symptom på for lite vitamin D, samt smerter i muskler og ledd. Personer som lider av alvorlig vitamin D-mangel vil kunne få flere symptomer, og mangel på dette over tid kan i verste fall utvikles til beinskjørhet. Det er dermed viktig å passe på å få i seg nok av dette vitaminet, særlig på vinteren.

Hvordan få i seg mer vitamin D?

På grunn av lite sol i Norge denne årstiden er det desto viktigere å få i seg vitamin D på andre måter. Den viktigste kilden til vitamin D i kostholdet er fisk, gjerne fet fisk som laks. I tillegg er melk og melkeprodukter som er tilsatt vitamin D gode kilder til dette vitaminet, samt egg og tran. Likevel kan det være vanskelig å få i seg nok vitamin D kun fra kostholdet.

Heldigvis finnes det en enkel løsning på vitamin D-problemet: Vegamin D!

Vegamin D er et vitamin D-tilskudd som både smaker godt og gjør godt. Dette produktet er nemlig laget som gummies med ananassmak, og er med å dekke dagsbehovet for vitamin D. Det finnes mennesker som kan slite ekstra med å få i seg vitamin D, blant annet veganere. Derfor er dette produktet tilpasset og laget slik at alle kan benytte seg av det: Vegamin D er nemlig 100% vegansk! Det har aldri vært enklere å dekke dagsbehovet for vitamin D, for både allergikere, veganere og for folk flest.

 

Bestill her

Introduksjonstilbud! Alle nye kunder får -50% på første forsendelse.

Nå kun 99,-

Veil. pris 199,-

Start med ditt telefonnr.:

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.